سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و روایت شده است که امام علیه السلام کمتر به منبر مى‏نشست که پیش از خطبه نگوید : ] مردم از خدا بترسید که هیچ انسانى بیهوده آفریده نگردیده تا به بازى پردازد ، و او را وا ننهاده‏اند تا خود را سرگرم بى‏فایدت سازد ، و دنیایى که خود را در دیده او زیبا داشته جایگزین آخرتى نشود که آن را زشت انگاشته ، و فریفته‏اى که از دنیا به بالاترین مقصود نایل گردیده چون کسى نیست که از آخرت به کمترین نصیب رسیده . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 87 اردیبهشت 31 , ساعت 1:40 عصر

من در پرتو هدایت و حمایت الهی، به انتخابهایی دست می زنم که برایم سودمندند.

من از کامیابی های دیگران به وجد در می آیم و می دانم که برای همه ی ما وفور نعمت هست....

  

ایام فاطمیه رو به همه ی شما دوستان تسلیت عرض می کنم

این پست رو تقدیم می کنم به مادر مهربانم...


جمعه 87 اردیبهشت 27 , ساعت 12:1 عصر

سلام دوستان.مطلبی را در کتابی خواندم که در آن سفارش به این کرده بود که فریب نخورید و سرنخ هایی را معرفی کرده تا ما بتوانیم تشخیص دهیم شخص مقابل در حال دروغ گفتن است.پیشنهاد می کنم حتما این مطلب رو بخونید..

 

این مطلب در چندین قسمت در وبلاگ قرار خواهد گرفت..

 

                                  قسمت اول(زبان بدن)

حرکات انگشتان، دست ها و پاهای ما اطلاعات جالب توجهی در مورد احساسات حقیقی مان بروز می دهند.اکثر مردم مطلع نیستند که بدن ایشان با زبان مخصوص به خود صحبت می کند و همچنان که ایشان سعی دارند با سخنانشان شما را بفریبند، همیشه حقیقت با زبان بی زبانی سخن می گوید.

 

سرنخ 1

زبان چشم

 

یکی از نشانه های بارز دروغ گویی دزدیده نگاه کردن و یا عدم نگاه کردن مستقیم در چشمان طرف مقابل می باشد.فردی که به شما دروغ می گوید سعی می کند تا به هر طریق ممکن از نگاه کردن به چشمان شما اجتناب ورزد زیرا به طور ناخودآگاه احساس می کند شما قادرید از چشمان وی به نیت باطنی او پی ببرید.و به دلیل احساس گناه و شرمساری تمایل ندارد که به چشمان شما نگاه کند.در عوض او چشم به زمین می دوزد یا چشمهایش را به این سو و آن سو می گرداند.برعکس، زمانی که حقیقت را می گوییم یا در مظان اتهامی ناروا قرار می گیریم تمایل داریم که تمامی حواس خود را بر روی طرف مقابل متمرکز نماییم.برای این منظور، چشم در چشمان فردی که به ما تهمت وارد کرده، می دوزیم و گویا می خواهیم به او بفهمانیم«تا زمانی که چیزی روشن نشده، تو هیچ جا نخواهی رفت!»

 

بقیه سرنخ ها در مطالب بعدی......
دوشنبه 87 اردیبهشت 23 , ساعت 9:1 عصر

این خلاصه ای است از زبان خودم از مطلبی در کتاب "نردبان زندگی" با عنوان: برحالت روحی تان تسلط یابید:

شاید تا حالا این موضوع برای خودتان یا اطرافیانتان پیش آمده باشه که  بگویند: حال ندارم فلان کار رو انجام بدم…

حالت روحی چیست؟ حالت روحی چیزیه که روز رو خراب می کنه یا بهانه ای است که مردم برای اینکه نمی خواهند کاری رو انجام بدهند، می آورند.

گاهی اوقات ستارگان سینما شکوه می کنند چون حال و حوصله ندارند ،سر صحنه نمی آیند.آیا اونها درک می کنند که اون کارگردان چقدر برای اون صحنه نمایش و سکانس خرج کرده؟؟ یا اینکه وقت اونی که پشت صحنه کار می کنه مثل صدا بردار و منشی صحنه هم ارزش داره؟؟نه_ اون به تنها چیزی که اهمیت می ده حالت روحی خودشه. فردی حرفه ای نباید تحت تاثیر نوسانات حالات روحی خودش باشد_مثلا یک پزشک نمی تونه به خاطر اینکه حال و حوصله نداره  از انجام یک جراحی مهم و نجات بخش یک آدم اجتناب ورزد؟؟؟؟هرگز!

آیا ما باید اجازه بدیم که حالات روحی مان روی روش زندگیمون تاثیر بگذاره؟

ما نباید و نمی توانیم اجازه دهیم که حالات روحی مان روی عملکرد طبیعی مون تاثیر بگذارد.

 

به جای آنکه اجازه دهیم حالات روحی مان بر ما تسلط یابد، باید خودمان عنان اختیار آنها را در دست بگیریم.


چهارشنبه 87 اردیبهشت 18 , ساعت 6:51 عصر

یکی از بندگان گنهکار خداوند را فرشته ها به جهنم می بردند و او مرتب برمیگشت و به پشت سر خود نگاه می کرد.....
خداوند فرمود : اورا بازگردانید و به بهشت ببرید......

او هنوز به رحمت من امیدوار است که به پشت سر خود می نگرد.

 

 


چهارشنبه 87 اردیبهشت 18 , ساعت 6:35 عصر

محققان آلمانی دریافته‌اند که شامپانزه‌ها بدون توقع دریافت پاداش، نسبت به انسان، که از گونه دیگری است، ایثار و از خودگذشتگی دارند.

به گزارش پایگاه اینترنتی یونایتدپرس، زمانی تصور می‌شد که کمک به دیگران بدون چشم‌داشت دریافت پاداش منحصرا یک خصیصه انسانی است.

اما در آزمایش‌های اخیر دیده شد، شامپانزه‌ها مرتب به انسان‌هایی که به نظر می‌رسید تلاش می‌کنند به چوبی در قفس شامپانزه‌ها برسند، کمک کردند.

انسان‌هایی که با این شامپانزه‌ها در تعامل بودند به آنها غذا نداده بودند ولی شامپانزه‌ها بی‌اختیار قفس را طی می‌کردند تا به آنها کمک کنند که دستشان به چوب برسد.

این آزمایش‌ها روی ? ???شامپانزه انجام شد که در یک محل نگهداری حیوانات در اوگاندا زندگی می‌کردند.

روزنامه تایمز نوشت، انسان‌شناسان، ایثار و از خودگذشتگی را یک عامل اصلی و مهم در ایجاد جوامع متمدن و پیچیده می‌دانند.

با وجود اینکه ایثار و از خودگذشتگی در میان گونه‌های بسیاری دیده شده است اما خاص بودن آزمایش اخیر به این دلیل است که نشان می‌دهد یک گونه (شامپانزه) می‌تواند برای یک گونه دیگر (انسان) ایثار و از خودگذشتگی نشان دهد

 

پارسیفا


   1   2      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ